Home

Sunday, 15 April 2012

Tailor oh tailor!

Ok memang majlisnya lambat lg tapi tanak last minute nnt sendiri yang gigit jari padan muka. Apa2 pun yang paling penting adalah BAJU!! Sebab mangada nak jugak baju yang complicated, rasakan la carik tailor yang boleh buat design gitu. Nak buat ngn designer?? Okeh sile tgk dulu akaun bank baru boleh berangan ye. Basically nak buat baju ala2 gini ye tuan-tuan dan puan-puan.

So sebenarnya adalah baju kurung moden cuma ada flowy2 sikit disitu. Dah contact Hariz & team Wedding Services tp mereka dah full sampai March 2013 ok! 2013 ok! pasrah2..Setelah google2 dan tanya2 manusia lain, mereka pun suggest la hantar kat either memane tailor kat PKNS Shah Alam atau Medan Mara. Nampaknya ramai yang ada pengalaman buruk dengan tailor kat Medan Mara. PKNS Shah Alam so far tade orang kutuk di internet tp kan ada terlampau banyak tailor kat situ so tatau nak hantar kat yg mane satu kan. Dan Shah Alam agak jauh. Hee. Google punya google terjumpe lah BAK tailor. Rasanya specialty die baju Melayu tp ada jugak buat tempahan baju perempuan. Lagipun diorang ni kat Jalan TAR je. Lepas keje leh terjah terus kan. Dengan perasaan kurang penyabar, esoknya terus g carik dan senang pun nak jumpa. Dari Jakel Jalan Bonus tu straight je TARAAAA! Sebab tak bawak gambar diatas, gigih la melukis2 kat depan staff die tu. Seb bek paham ape PM nak. Harga pun dah quote dan harga tu reasonable. Hopefully menjadi la baju tu nanti! 

2 comments:

Šĥű© said...

baju kat wedding tailor. wow, itu sounds big :)

yaumil hidayah said...

cantik sgt hasil dia..bape rege yg reasonable tu ye PM?hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...