Home

Monday, 19 March 2012

Main jahit-jahit (patch lace + simple beads)

 Gigih buat dalam masa 3 hari..Love it!
Tapi tak sempat nak letak chiffon flowers sebab tak sempat carik kain..n sepatutnye nak tambah lg beads, tapi manik yg sama warna dah habis..ahah..bersyukur jela ape yg ado..


Me with the bride..=)

6 comments:

nurdani said...

pandainya buat..sangat cantik. saya ada satu baju kurung pahang kosong warna kelabu. tak tahu nak design corak macam mana

SYU SYU said...

Thanks..depends..kat leher pon cantik jugak..=D

z.u.r.a.i.n.e.e said...

cne u jahit patch lace tu ye ? lace tuh kn bli kain yg 1 panel ke mmg da de siap cm tuh ?

SYU SYU said...

hye zurainee..Lace tu beli yg lebih2 atau diorang panggil remnant kat jakel tingkat 3 tak silap..then kite potong ikot bentuk yg nak then jahit tangan..kalau nak lg senang beli border lace tingkat 4..tp harga die pon best..haha

Cik farah said...

hai..nk tanya, kalau remnant lace kst jakel tu selalunye harga dlm range brp yer? sbb border lace jakel tu sgt3 mahal even after discount..tsskkk...thanks.

SYUE said...

hye..sorry lambat reply..range die..hmm..setakat ni penah beli RM30 paling murah..paling mahal RM50..boleh tawar..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...