Home

Tuesday, 13 November 2012

Kurung moden peplum untuk disewa =)

Assalamualaikum..

Sobs sedih baju ni dpt pakai sekali je..Ini baju pertama yang PM buat sendiri patching die..salu wat kat tudung je. So PM decided nak sewakan kepada sesiapa yang berminat. Tak kira la untuk korang punye engagement ke, nikah ke, dinner ke, bridesmaid ke. =) Harga dijamin berpatutan. Untuk sizing boleh inbox FB page RopolRopol.comatau kalau nak komen bawah ni je pun leh, but kindly leave ur email keh..Basically i'm 150 cm tall short. Thehe. Tapi kain die agak PM kene lipat 2x so rasanya kalau korang tinggi sikit tade masalah. kalau nak fitting dulu ke ape leh jumpe area Ampang. =) Fits XXS - M.


Peplum dress, dengan heavy patch lace kat hemline dan lengan. When i say heavy, yes it's REALLY heavy, berat nak angkat! haha


So in love with the dangling pearl <3


close-up!

Memanik mewah sehingga terasa ingin berpindah ke Taman Mewah, Kajang! 
*lempang*



me with beloved cousins!

***motip pic ni nak tunjuk tepi baju..thehehee!

22 comments:

Fina Sophie said...

sufilara@gmail.com. minat!! ;)

lina azlina said...

lina2111@gmail.com.
email me pls..hehe.
:)

Path Of Life.. said...

norazlindaabaziz@gmail.com

emel me too. with price n size dear sis! :)
location wangsamaju..

fifie said...

email me price utk sewa..thanks! sharafina87@gmail.com

Cik Zetty Hayani said...

email harga utk sewa. zettyhayani@hotmail.com. mekaceh ;)

leeann rose said...

Berminat!!! Email sy harga sewa ye...
sundaegurl_0402@yahoo.com.my
Thanks....:-)

ain@dnan said...

email me...

no_rain3009@yahoo.com

ros said...

please email me harga sewa, mizzros33@gmail.com.
tq :)

mohd ashrafi abdul gani said...

hi tlg pm details. . sgt berminat tok sewa lynda_129@yahoo.com. . sy di kl area saja, sgt urgentt

nor hayati abu bakar said...

sy pon minat jgk.. email details ye.. yati86@ymail.com.. tq..:)

nor hayati abu bakar said...

sy still x dpt email. please email details ye. btol2 bminat ni.. tq..

deadgorgeouszaza said...

hi sis! minat sangat. but i'm living in perak. kalau nak sewa boleh ke..?

Murni Ellyfiesya said...

email me pls. ellyfiesya@gmail.com

lilaclithium said...

berminatla, email pls... myrahana92@gmail.com

Fiza said...

comel!

Mimie Yusof said...

mimie2907@gmail.com, i nak tanya harga untuk sewa :) email me please.

Nur Shaerra said...

nurshaerra@gmail.com email me pls. Tq

cuppy cake said...

hai email me too pls faraaznin@gmail.com..n hantaran awak pon nmpk menarik :) diy or tempah?

Eida Manaf said...

Haiii...sy berminat nk sewa..availble lg x? Pm harga ye kt eidamanaf@ymail.com..

Anis Nurain said...

salam akak.. sye nk tnye la akk tempeh bku kurung moden peplum nie kt mne? sye minat sgt cutting dye..

i'm not single said...

if this offer is still available. am very interested to rent this beautiful dress. hope still available. nak sewaa. how can i contact u dear? please email me for detail at nur_bungamelati@yahoo.com

hamba Allah said...

Salam..sy berminat nk sewa baju tu.hrga bpe ye? Ni emel sy, kidota_dotoki@yahoo.com..klau blh rply scpt mgkin ye,thankyouuuu. -yuni-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...