Home

Thursday, 26 January 2012

Patchy-patchy heyy (bajet Hindustan)


Alamak rasanya dah perap lama gile lace n chiffon ni. Kalau ikan dah siap jadi pekasam dah kot. Hehe. Ini pon paksa diri jahit pearl and beads dulu sikit2. Tapi senanye sebab tade mende nak wat malam ni. Kate bulan ni gaji dapat half je kan. Mari berbelanja secara berhemah. Sila duk umah diam-diam. Anyway projek tergendala (alasan) sebab tak berjaya lagi carik tempat yg leh jahit tepi  warna. Jalan2 kat Jln TAR ade makcik tailor tu kate ade satu kedai kat Medan Mara yg boleh buat. Tapi skang ni maybe kedai tu still cuti CNY. Nanti minggu depan nak terjah kedai tu. Ade sesiapa lg tahu tempat-tempat lain?

1 comment:

masturah suhaimi said...

bole taw tak..bese beli lace ni kt mane yer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...