Home

Thursday, 22 November 2012

Exclusive Applique cantik kebabom


Assalamualaikum..

Rasanya kalau korang terjah page G.i Photoshoot mesti suke nye dengan pengantin ni. Well PM suke gile kot tudung tu dan mmg meroyan nak tudung mcm die jugak..hahaha..LAWA SANGAT! Gembira tak korang kalau PM btau katne boleh beli?? haha..jeng3!

credit: G.i Photoshoot dan pengantin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mari terjah RopolRopol.com FB page. terjual seperti pisang panas di MAHA 2012 (excited nak gi MAHA esok katanyaaa) !! =p
Kami boleh buat custom made, material shawl, bentuk dan saiz dan semestinya warnanya juga!


1 comment:

ayumie kasyahraa said...

mcm mane nak crik baju pengantin pmpuan dengan laki yang same macam tu . sebab dah lame minat tp xtau nak crik cmne ? hehehe , boleh tolong x ? >.<"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...