Home

Wednesday, 8 February 2012

Sepetang @ Royale Chulan KL

Assalamualaikum.

Kesian blog tiri terbiar selama 2 minggu. Sobs. Baru sempat nak menghapdate pasal Annual Dinner. Last minute dapat pegi atas sebab-sebab tertentu *gelak iblis*. Hood tak sempat jahit ngn betul, dress pun tade so men rembat white shirt + blue long skirt. Off you go! Dan yg terbaik camera tak charge! Antara sebab lambat wat entry. Ni sume kutip kat camera member. Thanks Nora! hihhihi..

Menu of the day

Tak semua gambar food ade. Mungkin Nora terlampau teruja dengan J1 barunya! wahh!
Kesedapan food 2/5. Appetizer adelah Smoked Salmon. Oh. Tak dapat telan.



 

Best Dress
*pic curik dari email pejabat*
oh lupa nak btau tema FAIRYTALE

Best Staff Performance
*The Zass*
Dansing-dansing mereka buatkan AC nak balik rumah awal. Lol.


 

Emcee of the event
*AC Mizal*

Star Performance
*Ning Baizura singing Beribu Sesalan with the screen..haha*


Dan akhirnya, gambar kami! =D


Sempat lg gosip. Gaya tangan bukti kepochi.



Dari kiri; Mak tiri Cinderella, Dark Witch, Little Red Riding Hood


Chiaw!

4 comments:

Sam Banjamin said...

jap2.. sape queen of the night ni?

p/s: Follow u....

SYU SYU said...

mestilah bukan PM..queen of the nite yg duk sebelah "Gladiator" tuh..AC pon takut ngn die, eyeshadow biru kauuu...

~~waniyummy~~ said...

tolong lah kawal ke kepochi an ko tu PM hahahaha!

Šĥű© said...

phewittt!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...